Written by 9:42 pm Hiking, Interesting, News, Photos

Z Prahy do Kayseri: Češi objevují tureckou zimu

Nové zimní dobrodružství na dosah

Představa zimní dovolené se pro Čechy změnila. Díky nově zavedeným přímým letům z Prahy do tureckého města Kayseri se otevírá možnost prožít novoroční oslavy na svazích tureckých hor. První letadlo, Boeing 737-800 společnosti Smartwings, vzlétlo z Letiště Václava Havla ve středu 27. prosince, vezouc na palubě nadšené lyžaře do střediska Erciyes, které nabízí nejen skvělé lyžování, ale i nezapomenutelné zážitky.

Fotogalerie

Turecké hory jako neprozkoumaný klenot

Středisko Erciyes, nacházející se v nadmořské výšce od 2088 až 3360 metrů, láká na moderní lanovky a vleky, připomínající ty z oblíbených alpských středisek. Lyžaři zde naleznou 102 kilometrů tratí, včetně 55 kilometrů pečlivě upravovaných sjezdovek. Sněhové podmínky jsou díky poloze a sněžným dělům výborné, a co je důležité, bez front!

Zážitek plný pohodlí a překvapení

Čedok se postaral o to, aby cesta do Turecka byla co nejpohodlnější. Přímý let trvá jen něco přes dvě hodiny a transfer do střediska Erciyes je rychlý. Navíc, týdenní pobyt s polopenzí nabízí možnost kombinovat lyžování s výlety do Kayseri nebo dokonce na horkovzdušné balony v Kappadokii. Tato kombinace činí z dovolené nezapomenutelný zážitek.

Komfort a wellness na dosah

Hotely v blízkosti sjezdovek nabízejí vše, co si můžete přát – od půjčování kvalitního lyžařského vybavení za výhodné ceny až po sauny, bazény a turecké lázně pro dokonalé relaxační chvíle po dni stráveném na svazích.

Jedinečná příležitost pro české lyžaře

Tento nový letový spoj otevírá dveře k objevování nových horizontů v lyžování. Ať už jste zkušený sjezdař nebo rodina s dětmi, turecké Erciyes vás překvapí svou pestrostí a dostupností. S polopenzí, která je součástí balíčku, a možností výletů do okolních atrakcí, je tato destinace skvělou volbou pro ty, kteří hledají něco nového a neobvyklého ve světě zimních sportů.

Visited 9 times, 1 visit(s) today
Close