Written by 9:19 pm Adventure, Hiking, Interesting, News, Photos • 2 Comments

Nová hvězda Transavia Airlines: Airbus A321neo

Nová éra pro leteckou dopravu

Pro letecký průmysl je to významný den, když Transavia Airlines, člen prestižní skupiny Air France-KLM, zahajuje novou cestu s přidáním svého prvního Airbusu A321neo, pronajatého od společnosti Air Lease Corporation. Tento milník se odehrál v hamburských výrobních zařízeních Airbusu a představuje zásadní změnu v provozu aerolinií.

Fotogalerie

Udržitelnost nabírá na výšce

V kroku, který je v souladu s rostoucím environmentálním uvědoměním, Transavia využila pro první let A321neo do Amsterdamského letiště Schiphol Udržitelné letecké palivo (SAF). Toto rozhodnutí podtrhuje závazek aerolinek k udržitelnému rozvoji, což je klíčový aspekt jejich budoucí strategie.

A321neo: Přelomový model

Příchod A321neo znamená začátek přechodu Transavia Airlines k výhradně Airbusové, nejmodernější flotile. Tento letoun není jen dalším přírůstkem; je to svědectví technologického pokroku a ekologicky šetrného cestování. Díky nižší spotřebě paliva a emisím stojí A321neo jako maják pokroku v udržitelných rozvojových cílech aerolinek.

Pohodlí a zážitek pasažérů: Priorita

A321neo pojme 232 cestujících v jednotřídním uspořádání a je navržen s ohledem na pohodlí cestujících. Obsahuje inovativní přihrádky Airbus Airspace XL, které nabízí o 40 % více úložného prostoru než předchozí modely. Tento promyšlený design zajišťuje pohodlnější nástup cestujících a posádky. Kromě toho je každé sedadlo vybaveno porty USB-C a nejnovější osvětlovací systém vytváří na palubě lepší atmosféru.

Nepřekonatelný výkon

Jako největší člen rodiny Airbus A320neo se A321neo může pochlubit nepřekonatelným doletem a výkonem. Vyžaven sharklety a poháněn nejnovějšími motory CFM International LEAP-1A, demonstruje významné snížení hlukové stopy – o 50 % – a 20% pokles spotřeby paliva a emisí CO₂ ve srovnání s předchozí generací jednoproudých letadel.

Globální úspěšný příběh

Impozantní funkce A321neo nezůstaly nepovšimnuty. Doposud získal přes 5 600 objednávek od více než 100 zákazníků po celém světě, což svědčí o jeho globální atraktivitě a výkonnostních schopnostech.

Visited 7 times, 1 visit(s) today
Close